Bemutatkozás

A Pörzse Ügyvédi Iroda Budapest szívében, a Margitszigettel szemben fekszik, a Parlament szomszédságában. Irodánkat 2003-ban Dr. Pörzse Tamás ügyvéd alapította.

A kártérítési Pörzse ügyvédi iroda széles körű szolgáltatásokkal és jogi megoldásokkal áll Ügyfelei rendelkezésére.

Elkötelezett ügyvédekként mindig szem előtt tartjuk Ügyfeleink igényeit, és mindent megteszünk, annak érdekében, hogy elégedettek legyenek. Az ügyvédi Iroda alapításakor vezérelvünk az volt, hogy hatékony, magas színvonalú jogi szolgáltatást nyújtsunk, úgy, hogy közben gyakorlatias és ügyfélközpontú megoldásokat ajánlunk. Célunk hosszú távú ügyfélkapcsolatok kiépítése, aminek megvalósulására büszkék vagyunk.

A Pörzse Ügyvédi Iroda teljes körű jogi szolgáltatást nyújt magyar és külföldi Ügyfelei részére, legyenek akár magánszemélyek, akár a gazdasági élet résztvevői.

Irodánk az egyik vezető a hazai kártérítési jog, biztosítási jog és a közlekedési büntetőjog területén. Munkatársaink a jogi tanácsadás, az okiratok szerkesztése és a perbeli képviselet területén is szakmai tapasztalattal és naprakész tudással rendelkeznek.

Megbízás esetén mindig mérlegeljük az elvégzendő munkák reális eredményeit, mennyiségét és várható költségeit is, ezután vállaljuk el, és teljesítjük. Munkatársaink a magyar nyelv mellett angol, német és orosz tárgyalási szintű nyelvtudásuk révén hatékony jogi tanácsadást nyújtanak.

Ezt a honlapot a Pörzse Ügyvédi Iroda a Budapest Ügyvédi Kamarában bejegyzett iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak meg.

Munkatársaink

Dr. Pörzse Tamás

Dr. Pörzse Tamás ügyvéd jogi diplomáját 2000-ben szerezte, záróvizsgái után Londonban folytatta tanulmányait és 2003-ban megalapította a Pörzse Ügyvédi Irodát.

Dr. Czibor Zsuzsanna

Dr. Czibor Zsuzsanna hosszú idő óta a Pörzse Ügyvédi Iroda munkatársa, jogi diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és…

Gréczy Márton

Gréczy Márton 2016 óta Irodánk gyakornoka. Jogi tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán folytatja.